Badrumsrenovering Uppsala

Vi renoverar badrum i Uppsala län

Om det är dags att renovera badrummet har du kommit helt rätt. Vi har lång erfarenhet av badrumsrenovering. Vi gör över 100 badrumsrenoveringar om året i Uppsala med omnejd. Hos oss blir du väl omhändertagen från offert till färdigt badrum.

Vi renoverar badrum och hjälper dig uppnå din dröm

Renovera badrum med Room4U

  • Total badrumsentreprenad med plattsättare, rörmokare och elektriker.​​
  • Projektledare som sköter all kontakt.
  • En offert som är detaljerad och skräddarsydd för ditt badrum.
  • En 3D-ritning på ditt nya badrum.
  • Fastpris och tid på din badrumsrenovering.
  • 10 års garanti på tätskikt.
  • BKR behörighet. (Byggkeramikrådet)​
  • Kvalitetsdokument med anvisningar för godkänt badrum.​
  • Kostnadsfri offert ​​och hembesök.​
  • Rabatter på kakel, klinker och inredning via våra samarbetspartners.

Vi tillägnar mer och mer tid här och det är oftast på denna plats vi börjar och slutar dagen. Unna dig därför nöjet att anpassa det efter just dina behov och önskemål. Att renovera badrummet är ett stort projekt och därför är det viktigt att man tänker till ordentligt redan från början och låter proffs utföra arbetet. Detta är även viktigt för att försäkringar ska gälla.

Vi erbjuder totalentreprenad på badrumsrenovering där vi står för snickare, plattsättare, rörmokare och elektriker. Vi ger ett fast pris på renoveringen utan några dolda avgifter. Vi gör även ROT-avdrag på allt arbete och ser till att ni som kund kan  komma tillbaka till ett nytt och fräscht badrum.

Med oss kan du känna dig trygg! När renoveringen är genomförd ger vi dig ett kvalitetsdokument och monteringshandvisning som krävs för ett godkänt badrum. Det sätts in i kvalitetspämen. Givetvis är vi anslutna till branschorganisationen BKR, Byggkeramikrådet. Det innebär att vi följer branschens alla regler och har behöriga plattsättare.

Som kund oss hos får ni även bra priser på klinker, kakel och inredning via vår samarbetspartner Kakelbruket (Fyrislundsgatan 77). Där kan ni även boka en tid och få hjälp av en personlig inredare som hjälper er att inreda ert nya badrum som just ni önskar.

Från offert till färdigt badrum

Så här går det till:

1

När vi fått in din förfrågan så ringer vi dig och bokar in en tid för ett kostnadsfritt hembesök. Vi kommer alltid ut på plats och tittar på det befintliga badrummet och tar mått.

2

Därefter får du en offert med fastpris samt 3D-ritning på ditt nya badrum. Ritningen skickas även till vår samarbetspartner Kakelbruket. Där finns möjlighet att få hjälp med att välja kakel/ klinker och badrumsinredning.

3

Vi skriver alltid avtal med start- och slutdatum. Projektledare kontaktar er och går igenom kvalitetspärmen för att säker-ställa så att allt finns på plats innan renoveringen börjar.

4

Vi täcker golv och stänger av med skyddsplast samt ställer ut luftrenare för att minimera dammspridning. Rivning påbörjas och fortsätter med åter-byggnad, el, vvs, tätskikt och kakling. Samt slutmontering av badrumsinredning.

5

När badrummet är klart går projekt-ledare igenom renoveringen samt lämnar över kvalitetsdokument. Igen förskotts eller delbetalning krävs. Utan betalning sker efter utfört arbete.

Offert badrumsrenovering

Fyll i formulär nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Badrumsinspiration

Se bilder från några av våra tidigare badrumsrenoveringar och låt dig inspireras.

Bild på ett vitt handfat och gråa handdukar
bild på badkar i nyrenoverat hus med Room4U
bild på handfat i nyrenoverat hus
Vi renoverar badrum och är en komplett entreprenör inom badrum och bygg
renovera badrummet i uppsala med Room4U
Nyrenoverat badrum med ny toalett
Nyrenoverat badrum med dusch och vitt kakel
Badrumsrenovering i Uppsala med blått skåp och handfat i guld
Renovera badrum i Uppsala bild på handfat i guld
Nyrenoverat badrum i Uppsala i vit färg
Badrumsrenovering Uppsala bild på duschrum
Badrumsrenovering Uppsala inspiration bild på badkar