Om oss

Proffs på badrumsrenoveringar

Vi är ett modernt byggföretag som jobbar i Uppsala/Stockholm med omnejd. Vi har en enkel filosofi – nöjda kunder ger oss nya kunder.

När man anlitar en hantverkare ska man känna en trygghet i att arbetet blir korrekt utfört, under den avtalade tiden och priset man kommit överens om. Det var grundidén när familjen Hörnqvist grundade ROOM4U 2012. Idag har bolaget tre huvudsakliga arbetsområden badrum, nyproduktion och byggnadsrenoveringar. Vi jobbar främst mot privatpersoner men även mot företag och bostadsrättsföreningar.

Vi utför över 100 badrumsrenoveringar om året samt flertalet ny-produktioner och tillbyggnader av villor. Vi ombesörjer hela processen från idé och planering till utförande med samtliga yrkesgrupper. 

För oss är det viktigaste när vi åtar oss ett projekt att genomgående se till kundens behov och önskemål. Vi skapar trygga och goda relationer till våra kunder och finns tillhands genom hela projektet. Vi jobbar enligt noggranna arbetsprocesser för att kunna garantera ett smidigt arbete som håller hög kvalité.

Under våra år i byggbranschen har vi samlat på oss en stor erfarenhet, kompetens och ett stort kontaktnät med samarbetspartners och duktiga entreprenörer som gör det möjligt för oss att ta på oss både stora och små projekt.

Vi har gått ifrån att vara ett litet byggföretag med två anställda till att idag vara runt 30 man, och vi fortsätter att expandera. Vårt största mål är att bli det självklara valet inom bygg i Mälardalen.

Låt oss förverkliga Era drömmar så hjälper du oss nå vårt.

Varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert och möte!

Nöjda kunder ger oss nya kunder